SCHRIJF JE IN VOOR DE MASTERCLASSES

Wil jij alsnog die groeispurt maken?

Aan de hand van een kraakheldere praktijkvoorbeeld nemen we je mee op de route die onze klant heeft afgelegd om tot zijn succes te komen (en wat jij daarvan kan leren). 

Over het ontwerpen van een (online) aanbod, over teksten die je klanten hebberig maken, over software en hoe je je leven een stuk makkelijker maakt én over hoe je razendsnel een enorm bereik kunt krijgen met Facebook.

Kijk mee. Gratis. En beslis dán:

Ploeteren voor je 2k omzet. Druk zijn met al die klanten die vanzelf bij jou terecht kwamen… ongeacht of dat nu de beste klanten waren. Je had wel plannen. Voor verbeteringen, meer structuur, meer uitbesteden. Meer omzet! En iets, een nieuw aanbod, online.

Maar ja…. Geen tijd? Geen prioriteit?
Nu is dat wel anders.
En nu baal je dat je boot hebt gemist.

Waar?

Je kunt er wat aan doen. Nu. Schrijf je in en volg 4 bizar waardevolle masterclasses.
Over dat nieuwe aanbod. Over de teksten die je nodig hebt. Over de tools die perfect op elkaar aansluiten. En over hoe je razendsnel een enorm bereik kunt krijgen met Facebook… waarbij je dat organische gepost even helemaal overslaat.

Kijk mee. Gratis. En beslis dán:

TEAM KICKSTART ONLINE ONDERNEMEN

Wij laten jou zien hoe al die succesvolle ondernemers het doen.

Ontmoet de ervaren, creatieve en gedreven ondernemers die ook jouw leven en bedrijf vooruithelpen:

Jolanda Wicherson

Strateeg

Start with WHY; In de masterclass ‘Het gouden ei van Harmen’ vertelt Jolanda je precies hoe je een succesvolle dienst uit je aanbod vist, je ideale klant kraakhelder krijgt en legt ze de pijnpunten en worstelingen bloot. 

Meta Groot Antink

Content Queen

Je website gaat over je klant en tegelijk over jou. Als je je daar begeeft, word je een koorddanser. Meta vertelt je wat je op welk moment moet vertellen om de harten van je klanten te stelen. En ze wijst je op de cruciale missers: als die elementen ontbreken, is alles wat je doet weggegooid geld.

Ronald Jagt

Chef Techniek

Onze technische man met de marketingblik. Kan alles verzinnen maar weet óók hoe je dat uitvoert. Kent de ins- en outs van alle systemen die met elkaar moeten communiceren. En maakt daar dus in één template een gewoon simpel schema van. Copy Paste. Kom maar kijken hoe simpel het kan zijn.

Laura van Esveld

Social Native

Als je kunt adverteren op Facebook (en Instagram) dan maakt het bijna niet meer uit wát je verkoopt. Het gaat erom hoe je het op de juiste manier aan de juiste doelgroep vertelt. Laura neemt je in haar masterclass mee in Facebook advertentiebeheer en bouwt samen met jou, je eerste campagne op.

NU IS JE KANS

Maar alleen ga je het niet redden

De succesvolle ondernemers opereerden al online. Nu is iedereen online. We werken online, we volgen studies en cursussen online, we maken vrienden online. De wereld is nog nooit zó online geweest, zelfs de scholen konden het.
En jouw bedrijf? Je hebt geen tijd om langer te proberen. Je moet nu doen. Knallen. In deze masterclasses onthullen wij hét systeem waarmee jouw bedrijf binnen 90 dagen een levensveranderende transformatie ondergaat.

DEELNEMERS UIT FASE 1

wat is hun ervaring?

5/5

Vanaf het begin waren jullie al erg duidelijk én transparant over wat er komen gaat. Dat kan ik heel erg waarderen. Jullie energie was echt top!

Thom Laagkemper

ThomCommuniceert

5/5

Dank zij jouw idee Jolanda om aan pre-sale te doen voor mijn boek. Reserveringen stromen binnen. FBpost met win-actie gaat viraal. Nu als een dolle lessen van Laura afmaken over Facebook, website updaten met input van Meta en alles meer automatiseren mbv Ronald. Ik zit helemaal in de flow! #startbeforeyourready 😉

Lieke

Kalhorn Coaching

5/5

Op aanraden van Jolanda vanmorgen mijn eerste live video gestart. Ik deel het graag met jullie. Ik ervaar een nieuwe boost in mijn carrière als beeldend kunstenaar. Deze challenge valt samen met de wens online meer zichtbaar te zijn en ook onlineverkoop te stimuleren. Dankbaar voor de support!

Erna

Beeldend Kunstenaar

5/5

Ik deed mee om de plannen die ik had om het digitale deel van mijn praktijk nu eens echt op te pakken. De oefen sessie met ZOOM, erg leuk en leerzaam, de blauwdruk voor de blogs waren zeker waardevol.

Marjan van den Heuvel

Praktijk Marjan van den Heuvel

HET PROGRAMMA

Gratis 4 Masterclasses vol inhoud

(NB de salespitch komt vrijdag pas!)

Maandag 22 juni
12u-13u

Jolanda Wicherson over je klant, je aanbod en hoe je daar online een verdienmodel van maakt in heldere stappen.

Dinsdag 23 juni
12u-13u

Meta Groot Antink over teksten met pit, websites die verleiden en de perfecte opbouw van elke marketingtekst.

Woensdag 24 juni
12u-13u

Ronald Jagt over de automatiseringen waarmee jij een glimlach op de mond van de ontvanger tovert… zonder dat je er zelf nog wat aan doet.

Donderdag 25 juni
12u-13u

Laura van Esveld over Facebook en hoe je met slechts drie advertenties zoveel reacties krijgt dat Facebook jouw kosten mega laag zet: amazing!

Vrijdag 25 juni
12u-13u

Grande finale met onze superdeal, maar eerst de mystery guest en zijn/haar casus waarvan we alle cijfers laten zien…. Hier wil je bij zijn!

ALL ABOARD!

Hoe het werkt

Aanmelden

Je meldt je hier aan.

Inloggen

Je ontvangt één inlogcode waarmee je vier dagen lang toegang hebt

Masterclasses

Je ontvangt voor iedere masterclass een uitnodiging + de opnames na afloop in je inbox

Finale

Op vrijdag doen we een finale masterclass mét mystery guest en vertellen we wat ons aanbod is….

Instappen

Je hebt na de finale 7 dagen de tijd om in te stappen…

de route naar succes

In een trein die jou elke 90 dagen 1000 maal dichter bij je doel brengt

AANMELDEN = AANHAKEN

Kun je niet? Of niet alle dagen?

Geen nood. Meld je aan en ontvang alles in je inbox. Uitnodigingen. Opnames. En de deal.

Want dit is juist ook als je nu (te) druk bent voor (te) weinig omzet.
Als je nu even uitpuft omdat je straks wilt knallen
Of als je nu nog even alles afmaakt omdat je 1 september pas nieuwe dingen uitrolt.