KOO (door)startersweek!
Vier lunchwebinars bomvol waarde
21 t/m 24 juni | Dagelijks om 12:00u

Reserveer 1x je stoel en je ontvangt linkjes voor elke dag + alle opnames!

*We zijn al begonnen, maar meld je aan en ontvang alle opnames!

Dag 1: Opname ontvangen? Meld je aan!

Planning

Maandag, 21 juni om 12:00u
Voor welke startersfouten kun jij jezelf behoeden?
Ontdek drie dingen die de meeste ondernemers te licht opvatten en twaalf pijlers voor een geolied bedrijf.

Jolanda Wicherson
Maandag, 21 juni om 12:00u
Dinsdag, 22 juni om 12:00u
Waarom je helemaal geen website nodig hebt.
En welk 3 elementen je dan absoluut wel nodig hebt om te zorgen dat je lezer jouw product of dienst heel graag NU wil hebben…

Met Meta Groot Antink
Dinsdag, 22 juni om 12:00u
Woensdag, 23 juni om 12:00u
Hoe je met e-mail de meeste klanten krijgt.
Ronald Jagt
Woensdag, 23 juni om 12:00u
Donderdag, 24 juni om 12:00u
Omzet halen uit social media
Heel mooi, dat ondernemen, maar hoe kom je dan aan klanten? Social media kun je goed inzetten om (met een klein budget) omzet te genereren en daar vertel ik je tijdens deze masterclass alles over.

Met Laura van Esveld
Donderdag, 24 juni om 12:00u
"Het enthousiasme van jullie alle vier. Het delen van de kennis. Het persoonlijke stuk. Het motiverende gevoel. Ik zat zelf met de vraag: ga ik dit ook kunnen, maar nu heb ik voor mijn gevoel een duidelijkere weloverwogen keuze kunnen maken om er aan mee te doen."
Carla de Reus
"Vanaf het begin waren jullie al erg duidelijk én transparant over wat er komen gaat. Dat kan ik heel erg waarderen. En jullie energie was echt top!"
Thom Laagkemper
"Naar aanleiding van het webinar heb ik een workshop omgewerkt naar online. volgende week al aanmeldingen binnen uit een eigen ondernemersnetwerk! ga dus flink experimenteren en hen helpen. Super veel zin in."
Yolanda Bos

Deze club nodigt je uit

4 experts, maar vooral 4 mensen

Natuurlijk vertellen we je graag over onze expertises. Over Jolanda Wicherson (de beste ondernemerscoach van Noord-Nederland), over Meta Groot Antink (die de PIT in Tekst met Pit gooit), over Ronald Jagt (voor wie geen technische hersenkraker onoplosbaar is) of over Laura van Esveld (die zo ongeveer met een laptop in de hand geboren is).

Maar liever vertellen we je over ons als team, als club, als mensen, als familie. Ze zeggen namelijk weleens dat vrienden gekozen familieleden zijn, maar zo werkt dat ook met vennoten.

Met deze club is het altijd feest

Meestal dan... We lachen, gieren en brullen met elkaar, maar zijn ook kritisch. En juist die combinatie maakt ons een geoliede machine. Spreekt één van ons en het voelt alsof je ons allemaal spreek, want dat gebeurt als je zó op één lijn zit met elkaar.

Deze club nodigt jou uit om aan te schuiven en te ontdekken wat onze lijn zo effectief maakt als jij je marketing wilt uitrollen en je bedrijf serieus wilt laten groeien. Ontmoet ons tijdens de startersweek die stiekem ook doorgroeiweek had kunnen heten…

Dank zij jouw idee Jolanda om aan pre-sale te doen voor mijn boek. Reserveringen stromen binnen. FBpost met win-actie gaat viraal. Nu als een dolle lessen van Laura afmaken over Facebook, website updaten met input van Meta en alles meer automatiseren mbv Ronald. Ik zit helemaal in de flow! #startbeforeyourready 
Lieke Kalhorn
Op aanraden van Jolanda vanmorgen mijn eerste live video gestart. Ik deel het graag met jullie. Ik ervaar een nieuwe boost in mijn carrière als beeldend kunstenaar. Deze challenge valt samen met de wens online meer zichtbaar te zijn en ook onlineverkoop te stimuleren. Dankbaar voor de support!
Erna
Ik deed mee om de plannen die ik had om het digitale deel van mijn praktijk nu eens echt op te pakken. De oefen sessie met ZOOM, erg leuk en leerzaam, de blauwdruk voor de blogs waren zeker waardevol.
Marjan van den Heuvel