GRATIS STAPPENPLAN

Zo krijg je zonder tussenkomst van jou geautomatiseerd leads én betalende klanten

Ik heb zo ontzettend veel aan jullie programma! En ik heb het ook al aan 3 ondernemers doorgestuurd van dit móet je echt doen. Want dan heb je na afloop tenminste ook echt iets online staan.
Mireille
Merkwaardig Verschil
Toen de kraan van mijn lead machine werd opengedraaid ging ik in 4 maanden tijd van 350 naar bijna 5.000 leads. Als ik nu een nieuwsbrief stuur, heb ik elke keer 10-12 bestellingen. Variërend van €100 tot €1000 per bestelling.
Harmen
De Wielrenschool

Stappenplan? Waarvoor dan?!

Wist je dat je vier onderdelen nodig hebt om een succes te maken van jouw online dienst?

Dat veel ondernemers 1 van die 4 missen. Dáárdoor zijn zoveel mensen cynisch over online. Klagen ze dat het niet werkt. Gaan ze nooit-maar-dan-ook-nooit meer iets op Facebook adverteren. Die missen een onderdeel. Of dat onderdeel rammelt, dat kan ook 😊.

Want er zijn ook juich- en jubelverhalen. Coaches en goeroe’s die de zes nullen aantikken. Makkelijk! Elke keer weer ook, hoe doen ze dat?

Tja. Die hebben dus wel die vier onderdelen. Durfden te investeren. Hadden een team. Waren eerder dan jij…

Maar het is nog niet te laat.

De wereld is er klaar voor. Er wordt meer dan ooit geld uitgegeven aan online diensten, trainingen en videobellen vinden we heel normaal, ook voor de zwaarste onderwerpen en op de hoogste niveau’s.

Met dit stappenplan krijg je inzicht in de 4 cruciale onderdelen voor een succesvolle (online) business. 

Dit stappenplan is je 'boodschappenlijstje'

of de briefing aan je eigen team

Dit stappenplan is je ‘boodschappenlijstje’ als je klaar bent voor klanten op de automatische piloot. Ga je samenwerken met een leuke partij? Gebruik hem dan als leidraad voor de briefing. Zo kun je duidelijk verwoorden wat je wilt en nodig hebt om nog sneller je verkoopkanaal open te gooien!

In.. dagen
automatische sales