Kickstart Online Ondernemen

Doe jij mee met de koo-methode?

Zorg dat alles klopt. Een goed product. De beste content. Techniek die voor je werkt. En een campagne die ervoor zorgt dat je een steeds grotere groep klanten bereikt én bij jou naar binnen laat wandelen… in real life of online.

Wat zeggen onze deelnemers?

Wat ga je leren?

Aanbod

Bepaal je koers voor de komende 90 dagen. Eén onweerstaanbaar aanbod voor een goede prijs. Start with the end in mind!

Teksten

Hoe gebruik je nu precies die woorden en titels waar jouw ideale klant warm voor loopt? Schrijf teksten waar mensen hebberig van worden!

Techniek

De juiste tools, bijna kant-en-klaar importeren en vullen, in een logische opbouw. Techniek voor de niet-techneuten!

Promotie

Opbouwen, monitoren en optimaliseren zodat jij teruggaaf op je investering krijgt. Leer de fijne kneepjes van Facebook-adverteren!

Fase 1: Aanbod

Wat ga je aanbieden, aan wie en hoe?
Wat is je doel, hoe help je jouw ideale klant het beste en hoe vertaal je dat naar het perfecte online aanbod dat ook nog eens past in jouw verdienmodel?
Dat leer je van Jolanda.

Fase 2: Teksten

Hoe gebruik je nu precies die woorden, titels en mailtjes waar jouw ideale klant warm voor loopt?
Hoe zorg je dat ze die kritische blik laten varen, het vertrouwen in jou krijgen en je aanbod echt op waarde schatten?
Dat leer je van Meta.

Fase 3: Techniek

Met de juiste tools, bijna kant-en-klaar importeren en vullen, in een logische opbouw, wordt elk contactmoment een feestje. Niet alleen voor jouw klant, ook via jouw eigen feedbackmoment met Ronald.

Fase 4: promotie

Laura zit privé zelden op Facebook. Maar voor haar klanten haalt ze er gouden leads uit die zichzelf -tig keer terugverdienen. Hoe? Door slim te beginnen, goed te testen, te starten met lage kosten en dan pas op te schalen.

Het enthousiasme van onze members

Een hybride programma

Kickstart Online Ondernemen is een hybride programma. Een soort escape room waar je fysiek, mentaal en emotioneel wordt uitgedaagd. Je werkt door de verschillende fases heen voor de beloning aan het einde: Een werkend systeem, meer vrije tijd, een hogere omzet…

Ons team, jouw team.

Een afspraak met jezelf is eenvoudig te breken, een afspraak met dit team niet. Wij zijn jouw accountability-maatjes zodat je de doelen die je stelt ook écht haalt. We zijn niet alle vier marketeers. Wel experts en onze visie op marketing sluit toevallig naadloos aan. Daardoor kom jij verder.

Nóg meer testimonials

Ik heb al met 3 van de 4 aanbieders van dit programma gewerkt en kan niet wachten op de training over Facebook. Praktisch, met de voeten in de klei! Stap voor stap begeleiding met duidelijke filmpjes! Een no-brainer voor deze prijs. Of ga je liever het wiel zelf uitvinden?

Judith - LinkedIn trainer en coach

Dank jullie voor deze deal! Het smaakt naar meer input van jullie samen en apart. Ik heb nu tijd om te studeren. Valt binnen mijn budget. Topdeal!

Hilde - Transitiecoach

Even heel concreet...

Kickstart Online Ondernemen is een reis die je in je eigen ritme kunt maken. Ons advies is om er 90 dagen voor uit te trekken. Het is een stappenplan om, zonder tussenkomst van jou, leads en betalende klanten te genereren. Wij leren jou dit met behulp van tekst, video, templates en voorbeelden. 

Na je aanmelding ontvang je toegang tot de online leeromgeving en de KOOmunity (een forum waar je ons en andere deelnemers kunt spreken).

KOO

Eenmalige betaling.
995
297 Exclusief btw
  • In 90 dagen (een deel van) je bedrijf online volledig opgetuigd
  • De deal is ook aantrekkelijk voor als je er niet direct aan toe komt
  • Je krijgt alle formats en templates van ons, je hoeft alleen je eigen content toe te voegen
Voordelig

Liever in termijnen betalen? Dat kan!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas...deze deal is verlopen.