KICKSTART ONLINE ONDERNEMEN FASE 2

Opnames Masterclasses

Masterclass gemist? Op deze pagina ontdek je alle opnames.

OPNAME 22 JUNI - JOLANDA WICHERSON

Het gouden ei van Harmen

Start with WHY; In de masterclass ‘Het gouden ei van Harmen’ vertelt Jolanda je precies hoe je een succesvolle dienst uit je aanbod vist, je ideale klant kraakhelder krijgt en legt ze de pijnpunten en worstelingen bloot. 

OPNAME 23 JUNI - META GROOT ANTINK

Teksten die triggeren zonder te pushen

Je website gaat over je klant en tegelijk over jou. Als je je daar begeeft, word je een koorddanser. Meta vertelt je wat je op welk moment moet vertellen om de harten van je klanten te stelen. En ze wijst je op de cruciale missers: als die elementen ontbreken, is alles wat je doet weggegooid geld.

OPNAME 24 JUNI - RONALD JAGT

Klanten op de automatische piloot

Onze technische man met de marketingblik. Kan alles verzinnen maar weet óók hoe je dat uitvoert. Kent de ins- en outs van alle systemen die met elkaar moeten communiceren. En maakt daar dus in één template een gewoon simpel schema van. Copy Paste. Kom maar kijken hoe simpel het kan zijn.

OPNAME 25 JUNI - LAURA VAN ESVELD

Belachelijk veel leads met Facebook-advertenties

Als je kunt adverteren op Facebook (en Instagram) dan maakt het bijna niet meer uit wát je verkoopt. Het gaat erom hoe je het op de juiste manier aan de juiste doelgroep vertelt. Laura neemt je in haar masterclass mee in Facebook advertentiebeheer en laat je zien hoe het wel, en vooral ook NIET moet.

OPNAME 26 JUNI - JOLANDA, META, RONALD & LAURA

Finale: Hoe je door de 90 dagen fietst

Tijdens de grande finale hebben we een mystery guest en doen we je een onweerstaanbaar aanbod om óók met ons samen te werken. Vrijblijvend natuurlijk. Ben je al geholpen met de gratis masterclasses? Dan is dat natuurlijk helemaal te gek!

Masterclass Ronald: Klanten op de automatische piloot